onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Díjazták a HP-t

2010.01.26. 08:56 Print

 

A HP két kisebb ám rangos díjat nyert a Buyers Laboratory Inc. független tesztlabor 2009 őszi díjprogramjában. A Color LaserJet CP4525 sorozat a közepes létszámú munkacsoportos nyomtatók kategóriájának egyértelmű győztese. A tonercsere és a hibás nyomatok eltávolítása teljes mértékben elvégezhető elölről, és ha a felhasználó véletlenül rossz festékkazettát tesz a nyílásba, a kezelőpanel figyelmezteti. Így a rutinkarbantartást egyszerűen nem lehet elrontani

A méltatott jellemzők közé tartozik még a HP által alkalmazott környezetbarát Clearview csomagolás, a kiváló kimeneti színminőség, és a színes funkciók hozzáférésének szabályozása, amely révén a rendszergazda a színes nyomtatás igénybevételének korlátozásával csökkentheti a költségeket.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr691702853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.01.29. 17:56:16

minden környezetbarát...
süti beállítások módosítása