onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Digi-sulik

2010.01.08. 11:03 Print

 

A Nemzeti Tankönyvkiadó idén először egy digitális taneszközkatalógust is az iskolák rendelkezésére bocsát, hiszen szinte minden tantárgyhoz lehet digitális taneszközt használni, ugyanakkor az egyes évfolyamok és iskolai típusok más módszertant kívánnak meg.

A Nemzeti Tankönyvkiadó igazgatója, Racskó Péter szerint 10-15 éven belül nem lehet arra számítani, hogy a magyar iskolákban beköszönt a digitális korszak, de megjegyezte: mindenképpen fontos feladat az új technológiák alkalmazása az oktatásban, és kiemelt egy olyan e-bookot, amely a kiadó tankönyveinek digitalizált változata, de ezen felül több száz interaktív feladattal és multimédiás elemmel (animációkkal, videóbejátszásokkal és hangfájlokkal) van kiegészítve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr21656365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása