onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Újabb nyomdai tender-kiírás

2009.11.30. 16:45 Print

 

Idegenforgalmi és információs kiadványok tervezésére és előállítására keres partnert az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága 2010 június végéig.

Tárgyalás nélküli tenderen keres grafikai tervezőt és nyomdai kivitelezőt az Aggteleki Nemzeti Park. A feladat idegenforgalmi és információs kiadványok előállítása. A grafikai és a kivitelezési munkákra külön is lehet jelentkezni.

Hasonló munkákról készült beszámolót és pozitív mérleget várnak az elmúlt három évből. A grafikai részre jelentkezőknek legalább egy, minimum 3 millió forint értékű hasonló megbízást kell felmutatni, míg a nyomdai kivitelezésre pályázóknál a limitösszeg összeg 10 millió forint.

A nyomdai kivitelezésre jelentkezőktől megfelelő eszközparkot várnak el: 2 ofszet nyomdagép, 1 digitális nyomdagép, vágó, összehordó, és biegelőgép szükséges az alkalmassághoz.

Az ajánlott ár 50-es, a vállalt határidő 30-as súlyszámmal számít majd. A grafikai munkákra jelentkezőknél 10-es súlyszámmal veszik figyelembe a jótállás időtartamát, és 5-tel a termékcseréét. A nyomdai jelentkezőknél 15 ponttal számít a hibás termék pótlásának ideje, és 10 ponttal a termékcsere időtartama.

Az ajánlattételi határidő december 21-e, és még aznap ki is hirdetik az eredményt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr81564066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.12.01. 15:36:08

Csak egy nincs a feltételek között a a grafikus test magassága
süti beállítások módosítása