onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Office 2010 béta

2009.11.19. 12:05 Print

 

A Microsoft bejelentette az Office 2010 második, nyilvános bétaváltozatának elérhetőségét, a jövő tavasszal megjelenő irodai szoftver előzetesét a vállalat weboldaláról lehet letölteni, ugyanitt elérhető a SharePoint Server 2010, a Visio 2010, a Project 2010 előzetese is. Megjött a korábban Gemini kódnéven ismert PowerPivot is, amely üzleti intelligencia alkalmazássá alakítja az Excelt, segítségével számtalan különféle lekérdezést lehet végrehajtani a táblákon, akár hatalmas adattömegeken is.

A Microsoft emellett kiadta az Office Mobile 2010 bétaváltozata. Az irodai csomag mobil változatában elsősorban az Outlook tartalmaz újdonságokat, hogy jobban együtt tudjon működni az Exchange 2010 szolgáltatásaival (pl. threadekbe rendezett levelezések), emellett említésre méltó még a Mobile Document Viewer, amely a vállalati szerveren tárolt dokumentumok megtekintésére alkalmas. Ilyenkor a Word, Excel, PowerPoint vagy OneNote fájlt nem a mobil eszköz, hanem a szerver rendereli le, a mobiltelefonban pedig úgy tekinthető meg a dokumentum, mintha egy weboldal lenne.

Az Office Mobile 2010 bétáját a Windows Marketplace-ről tölthetik le a Windows Mobile 6.5-öt futtató készülékek tulajdonosai. A béta jövő áprilisig használható.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr811536457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.11.19. 16:30:42

Microsoft csinálhatna egy jó oprendszert már nem kellene a világnak bénázni a Windows -al
süti beállítások módosítása