onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Törpe nyomtató a Sharptól

2009.11.18. 13:06 Print

 

Na azért ne ijedjünk meg, nem szó szerint törpéket nyomtat a Sharp, a jelző a méretére utal a gépnek, amely kis- és közepes vállalkozásokat, munkacsoportokat céloz kompakt A3-as fekete-fehér multifunkciós készülékével... az újdonság méreténél fogva jobban illik a kisebb vagy zsúfoltabb irodákba is.

A 31 oldal/perc sebességű MX-M310 kiegészíthető egy kis helyigényű belső finisherrel, amellyel elérhetővé válik az automatikus rendezés, tűzés, valamint az eltolásos szortírozás. Alapkiszerelésben elérhetők az olyan funkciók, mint a kétoldalas nyomtatás és másolás, így kevesebb papírra van szükség, és megfelel az Energy Star legújabb, 1.1 verziójú követelményrendszerének is.

A Sharp válságra kihegyezett termékpolitikájának értelmében a készülék alap változata csak a leggyakrabban használt modulokat tartalmazza, így a vásárlónak nem kell feleslegesen költenie és  a gyártó sem szennyezi a környezetet olyan alkatrészek előállításával, amiket végül nem használnak ki

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr571534131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.11.18. 18:03:59

Azt hittem törpéknek készült

-d(".")b- 2009.11.19. 09:22:18

@feketeláb: Mamutvállalattól kisvállalkozásoknak, de nem csak törpéknek.
süti beállítások módosítása