onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A Samsung és a Print Screen esete

2009.11.13. 10:03 Print

 

A Samsung SCX-4623F közepes helyigényű multifunkciós lézernyomtatót kisirodai használatra tervezték, ezért tartalmaz fax modult és automata dokumentumadagolót (ADF) is.

Mind minőségben, mind teljesítményben a jobbak közé sorolhatjuk az SCX-4623F modellt, a 10 oldalas teszt dokumentumot 36 másodperc alatt elkészítette. Néhány hasznos másoló funkció segíti az irodai munkát, ilyen a kétoldalas igazolvány (azonosítókártya) egy oldalra másolása, a klónozás, több oldal egyre és a posztermásolás.

Ötletes és innovatívnak mondható megoldás, hogy Print Screen gombot helyeztek el a készüléken, amivel az aktuális képernyő vagy ablak tartalom nyomtatható egyszerűen.

Egyetlen könnyen cserélhető kompakt kazettával megoldott a kellékanyag utánpótlás. A gyárilag mellékelt kazetta csak 700 oldalra tartalmaz tonert, de a bolti 1500 vagy 2500 oldalas kapacitású. Utóbbival 8 forintos oldalköltséget kapunk, ami ebben a kategóriában a jobbak közé sorolható. A takarékoskodásban segít a papírmentes fax küldés és fogadás is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr581521949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.11.16. 09:23:29

Végre egy nyomtató, ami ismeri ezt a funkciót...
süti beállítások módosítása