onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Printbrush - a nyomtató, amivel mégnem találkoztál

2009.11.05. 15:41 Print

 

Teljesen halk, olyan felületre nyomtathatsz vele, amilyenre akarsz és olyan a kialakítása, amilyet még nem láttunk.

Úgy néz ki, mint egy szivacs, viszont nem tünteti el a betűket, hanem épp ellenkezőleg: megjeleníti őket. Megfogod, végighúzod az adott felületen, ami bármilyen sík dolog lehet, és már nyomtat is. Nem kell hozzá használni se kábelt, se semmit, Bluetooth-on csatlakozik a számítógéphez (de van USB-csatlakozója is), illetve nagyon halk, akár egy meetingen is lehet vele nyomtatni, ha úgy hozza a szükség.

Ügyes kis szerkezet, csak annyi vele a gond, hogy egyszerre sok dokumentumot nem érdemes vele nyomtatni, mert a folyamatos jobbra-balra történő kézmozgás egy idő után nagyon fárasztó és lassú is - viszont ha nem használunk sokszor nyomtatót, csak néha, egy-két oldal vagy szerződések nyomtatására, akkor teljesen megfelelő egy böhöm nyomtató helyett. Akár tárgyalásokra is vihetjük magunkkal, hiszen elfér a táskánkban. 2010 elején érkezik a boltokba, 199 dolláros áron.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr111502679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.11.06. 19:20:43

mindent viszünk magunkkal laptopot, mobiltelefont most már nyomtatót is
süti beállítások módosítása