onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Innovatív, környezetbarát HP nyomtatók

2009.10.27. 08:35 Print

 

Két új színes és egy fekete-fehér modellel bővíti HP LaserJet üzleti nyomtatóportfólióját a HP, mindhárom újdonság fejlesztésekor kiemelt szempontként kezelte a cég a környezetvédelmet. Mindhárom új nyomtató megfelel az ENERGY STAR szabvány követelményeinek, miszerint több, mint 10 százalékkal hatékonyabbak a tanúsítással nem rendelkező, de egyébiránt azonos technológiájú modelleknél. A Canon és HP nyomtatókban néhány éve már rendszersített Instant-on fixálómű akár 50 százalék energiát is megtakaríthat a hagyományos technológiához képest, ráadásul másodperceken belül kiadja az első oldalt.

A HP egyúttal új almárkák bevezetésével könnyíti meg a vállalatok számára aválasztás. A kis- és középvállalatok a HP LaserJet Professional portfólióból válogathatnak, a nagyobb szervezetek pedig a HP LaserJet Enterprise portfólióban találják meg az igényeikhez illő nyomtatókat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr191478030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.10.28. 13:40:41

Tök jó, hogy minden környezetbarát, csak a FÖLD nem tudja.
süti beállítások módosítása