onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Dokumentumok tömegét kezelheti az új Xerox szkenner

2009.10.19. 15:33 Print

 

A Xerox bejelentette, hogy új szkennert vezet be a piacra, mely a DocuMate 742 nevet kapta, és 100 lap kapacitású automatikus adagolót alkalmaz. A berendezés percenként 50 egy- vagy kétoldalas dokumentumot tud beolvasni, továbbá többféle méretű, illetve terjedelmű papír szkennelését is támogatja, így egészen A3-as formátumig vagy 965 milliméteres hosszúságig nem merülhet fel probléma.

A DocuMate 742 számos funkciót támogat. A Ultrasonic Double Feed Detection szolgáltatásnak köszönhetően a rosszul behelyezett vagy összetűzött dokumentumok szkennelése során sem maradhatnak ki oldalak. A Visioneer OneTouch technológia segítségével a felhasználók egy gombnyomásra szkennelhetnek a kilenc programozott beállítás egyikét kiválasztva. Ennek megfelelően a létrejövő fájlok az előre definiált helyre kerülnek a megadott felbontásban, színben, méretben és formátumban.

A szkennerhez járó szoftvercsomag tartalmazza a Nuance OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo, a Visioneer OneTouch Technology és a TWAIN programokat, valamint a hitelesített ISIS és WIA drivereket. A berendezés a dokumentumokat azonnal kereshető PDF formátumba menti és egy gombnyomásra elküldi őket a Visioneer által támogatott ECM alkalmazások bármelyikébe, illetve más nyomtatókra, hálózatitároló-rendszerekbe.

A Xerox DocuMate 742 hamarosan elérhető lesz Magyarországon, ám az itthoni fogyasztói ára nem ismert. A külföldi áruházakban átlagosan 3300 dollárt kérnek érte.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr271460767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.10.19. 16:19:53

Mindent digitalizálunk mos már van mivel
süti beállítások módosítása