onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Digitális könyv lett a Disney-hősökből

2009.10.01. 09:24 Print

 

Internetre költöztek a Disney-hősök: Miki egér és barátainak kalandjait digitális könyvben érhetik el az új generáció tagjai.

A Walt Disney bemutatta azt a digitális könyvtárat, amelyben ötszáz színes képeskönyv várja a gyerekeket. Az olvasók havonta 8 dollárért és 95 centért (1650 forint), a DisneyDigitalBooks.com címen érhetik el a meséket, az éves előfizetés 79,95 dollár (17 760 forint). A stúdióvállalat szerint a digitális könyvtár új lehetőség a gyerekek számára, hogy biztonságos interaktív környezetben tapasztalják meg az olvasás örömét. A gyerekek válogathatnak Hamupipőke, Micimackó, Miki egér, a Toy Story - A játékháború, a Verdák és Hannah Montana történeteiből. Az interaktív alkalmazások között a felolvasást segítő program, szótanulás és szótárprogram is szerepel. A gyerekek emellett saját történeteiket is megalkothatják.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr781420030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.10.01. 15:54:47

Tudományosan bizonyított, hogy a gyerekek idegrendszerének fejlődését az segíti legjobban elő, ha szülő vagy nagyszülő mesél neki fejből vagy mesekönyvtől. Ha ez így megy tovább aggasztó, hogy milyen generáció fog felnőni az internetre költöztetett a Disney-hősökön.

Zsugucz.Illés 2009.10.02. 08:49:21

Csak menj ki az utcára, és nézz szét jól... persze nem szeretnék általánosítani.
Szerintem nincs olyan gyerek ma, aki hagyományos könyvet választana a TV vagy internet helyett.
süti beállítások módosítása