onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Csúcsszoftverek a Printexpo-n

2009.09.29. 14:50 Print

 

Magyarország legnagyobb nyomdai szakkiállításán, Printexpon a Canon bemutatta új fejlesztéseit, ideáit. A látogatók helyben megismerhették a Helix Production Workflow szoftvert, amelyről már annyit értekeztek a világ vezető informatikai hírharsonái.

A digitális képalkotási technológiák egyik óriása telezsúfolta újdonságaival a Printexpo standját. - Az ofszet és a digitális nyomtatás a következő évtizedben várhatóan egymással párhuzamosan lesz jelen a hazai piacon. A nemzetközi trendek azonban azt mutatják, hogy előbb-utóbb a digitális teljes egészében felváltja az ofszet nyomtatást. A Printexpo lehetőséget teremt a digitális megoldásokat forgalmazó gyártók számára, hogy bemutassák megoldásaikat, summázta Lakos László, a Canon professzionális nyomdai megoldásainak felelőse.

A Canon tárlatán a fürkészek rábukkantak a speciális művészi és fényképnyomtatásra szolgáló imagePROGRAF iPF8100-asra valamint az inkább üzleti célokra való ImagePROGRAF iPF8000S masinára is. A nagyvállalatok reprográfiai részlegeinek (CRD) fekete-fehér nyomtatási munkáit ellátó imagePRESS 1110 készülékkel és a Helix Production Workflow szoftverrel ugyancsak megismerkedhettek a felhasználók. Lényeges újdonságról van szó, hiszen ez egy a weben keresztül történő nyomtatási szolgáltatásokat és teljes termelési munkafolyamatokat kezelő rendszer.

Művészembereknek ajánlják a fényképek, művészeti alkotások, "glicee"-k készítésére szánt imagePROGRAF 6100-ast. Az imagePRESS C1+ ebben a kategóriában egyedülállóan képes egy ötödik szín - átlátszó festék - nyomtatásával egyedi lakk-szerű hatások előállítására akár egy példányban is.

A Canon standjának utolsó részlegében a Canon nagyteljesítményű nyomdaipari termelésre szánt berendezéseit az imagePRESS 6000 modell képviseli. Ezen felül az érdeklődők működés közben ismerkedhettek meg az AGFA Apogee Prepress szoftverével. Szóval, van azért új portéka a Nap alatt még a válság fellegei alatt is...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr961415658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.09.29. 17:46:12

Én még mindig a Canonra szavazok. igazatok van

Print 2009.09.30. 08:54:46

A japán technológia verhetetlen...
süti beállítások módosítása