onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Állami Nyomda: súlyos Sodexo milliók

2011.09.07. 09:02 Print

 
Összesen 810 millió forint üzletet jelent az Állami Nyomdának az, hogy 2013-ig hét országba szállítja az általa előállított Sodexo étkezési utalványokat – közölte a tőzsdén jegyzett társaság a BÉT honlapján kedden.
 

A számos biztonsági elemmel ellátott, összesen több százmillió nyomtatványt Magyarországon kívül Ausztriába, Németországba, Lengyelországba, Bulgáriába,Csehországba és Szlovákiába szállítják a francia központú Sodexo Pass International-nél elnyert megbízások alapján.

Az elmúlt két évben is az Állami Nyomda volt a Sodexo szállítója, de most a kör két új országgal, Németországgal és Lengyelországgal bővült.

Az augusztusban közzétett első félévi gyorsjelentés szerint az Állami Nyomda 10 százalékos éves növekedéssel 8,7 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el és az export 2,5 milliárd forint volt. A nettó profit közel háromszorosára, 452 millió forintra nőtt az év első hat hónapjában, a készpénztermelő képességet mutató kamat- és adófizetés, amortizáció és értékcsökkenés előtti nyereség (EBITDA) pedig 52 százalékkal 878 millió forintra emelkedett.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr793208265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása