onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Nyomtatás olcsóbban, ingyenes szoftverrel

2011.08.30. 09:32 Print

 

Egy ügyes, ingyenes program, a PretonSaver azt ígéri, hogy segít a nyomtatási költségek csökkentésében, mégpedig akár 70 százalékkal. Egyetlen „aprócska” hibája az, hogy csakis a Windowszal (XP, illetve az őt követő rendszerek) tud együtt dolgozni, viszont a felhasználók többsége úgyis ilyen operációs rendszert használ.

A program – nem kereskedelmi célú – használatához lépjünk fel a preton weboldalára, majd az ingyenes licenchez adjuk meg a nevünket és e-mail címünket. Ezután e-mailban fogjuk megkapni az aktivációs kódot, a szoftver letöltési linkjét és az aktivációs utasításokat.

24 óra áll a rendelkezésünkre, hogy aktiváljuk a programot, ehhez egy napon belül a levélben jött linkre kell kattintani, majd letölteni a programot. Az exe fájlra kattintva el is indíthatjuk, telepíthetjük, majd birtokba is vehetjük. Az első indításakor kell megadnunk a levélben kapott aktiválási kódot, egyébként trial-ként használhatjuk.

A program egyébként egy úgynevezett pixeloptimalizációs eljárást használ: a nyomtatásnál kihagyja azokat a pixeleket, amelyek nem feltétlenül szükségesek a nyomat amúgy megfelelő megjelenéséhez.

Külön érdekessége, hogy figyeli a nyomtatásokat, így ha az ikonjára kattintunk, azt is kijelzi, hogy éppen hány forintot takarítottunk meg vele.

/techline.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr963189906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása