onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Elkészültek az idei tankönyvek

2011.08.11. 08:50 Print

 

Folyamatosan érkeznek a kizárólag magyar nyomdákban készült tankönyvek a Nemzeti Tankönyvkiadó raktárába, ahonnan a terjesztők már el is kezdték szállítani azokat az iskolákba. A nyár eleji csúcsidőszakban négymillió, jelenleg pedig még 2,1 millió könyv van a budapesti raktárban.

A kötészetnél elsősorban azt veszik figyelembe, hogy az adott kiadvány milyen korosztály számára készül. Az alsó tagozaton szinte mindent erős kötéssel – cérnafűzés, irkafűzés – készítenek, felső tagozaton a tankönyveket, közép-iskolában pedig a több évre szóló tartós tankönyveket, feladatgyűjteményeket készítik időtálló kötéssel. Idén az NTK közel 2 ezer tonna papírból 4,1 millió tankönyvet,munkafüzetet, feladatlapot jelentet meg.

/metropol/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr513145287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása