onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Felnőttképek a kifestőben

2011.08.01. 09:03 Print

 

A Dessiner című francia kifestőmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett egy pornómagazin képei kerültek a lapba.

Egy svájci anyuka a héten nyaralásra menet vett a vasútállomáson a gyerekének egy kifestőkönyvet, a három havonta megjelenő Dessiner magazin legújabb számát, hogy a gyerek ne unatkozzon utazás közben. Arra viszont egyáltalán nem számítottak, hogy a megszokott hajók, állatok, tájképek helyett "felnőtt tartalmat" látnak majd a magazinban.

A Franciarországban nyomtatott magazin svájci terjesztője az újságtól tudta meg, hogy baj van a kifestőkönyvvel, de azt mondták, csütörtöktől kezdve azonnal visszahívják azt a 800 példányt, amit Svájc nyugati részén eddig kivittek az újságárusoknak, és szólnak a többi terjesztőnek is, hogy figyeljenek oda.

/heti válasz/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr323116042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása