onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

9 új képkeret a Sonytól

2011.07.27. 09:20 Print

 

A képkeretek többféle méretben, 7 és 10.1 hüvelykes kivitelben vásárolhatóak meg, ízléstől és pénztárcától függően. Az új keretek SD kártya foglalattal és USB csatlakozóval rendelkeznek, illetve többféle vetítési módot, valamint óra/naptár nézetet kínálnak. Mindegyik modell rendelkezik energiatakarékos móddal, mellyel beállíthatjuk, hogy mikor lépjen készenléti üzemmódba, akár azért, mert éjszaka úgysem nézi senki, akár azért, mert nappal nem vagyunk otthon.

Árban és szolgáltatásban a 9.2 hüvelykes DPF-HD 1000(1024x600), és a 7.3 hüvelykes HD 800 (800x480) jelentik a csúcsmodelleket, melyek HD videó lejátszást, 50p-s FULL HD videók megtekintését, MPEG4, MPEG1 és Motion JPEG kezelést tesznek lehetővé. Ezen kívül rendelkeznek beépített sztereo hangszóróval, MP3 lejátszóval, valamint vetítés közbeni háttérzene lejátszással. Mindezek mellett 2 GB belső memóriát is tartalmaznak, ráadásként pedig távirányítóval kezelhetjük őket.

/pcworld/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr93103420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása