onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Az évtized fejlesztése az Állami Nyomdánál

2011.06.08. 09:42 Print

 

Az elmúlt évtized legnagyobb fejlesztését indította el az Állami Nyomda - jelentette be a társaság a BÉT-honlapján. A 800 millió forintos innovációval a társaság azt teszi lehetővé, hogy a jövőben a mobiltelefonokat bankkártyaként, közlekedési bérletként vagy akár törzsvásárlói kártyaként is lehessen használni.

Elsődleges cél, hogy a megbízható szolgáltatás menedzsment (TSM) kifejlesztése révén, az Állami Nyomda képess legyen a mobilfizetés és -személyazonosítás esetében is az adatbiztonság garantálására. Ez annál is fontosabb, mivel a kereskedők, a pénzintézetek és a kormányzatok is egyre inkább érdekeltek a mobiltelefonok és elektronikus technológiák nyújtotta előnyök kiaknázásában. A TSM rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonsággal használhassanak olyan alkalmazásokat, mint a fejlesztés másik céljaként is meghatározott elektronikus közlekedési bérlet, vagy akár a telefon bankkártyaként, törzsvásárlói- vagy belépőkártyaként történő felhasználása.

/Napi Gazdaság/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr682967031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása