onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A nyomdaipar pólusai

2011.05.26. 09:09 Print

 

A digitális technológia jelentősége a nyomtatásban a gazdasági válság idején tovább fokozódott, hiszen számos vállalat számára a digitális nyomtatás bevezetése jelentette a megoldást és ezen keresztül a túlélést. Ezt bizonyítja, hogy a digitális nyomtatást alkalmazó szolgáltatók több mint fele a válság idején is nyereséges volt vagy növelte a bevételeit, míg a technológiát nem alkalmazó cégek csupán 31,7 százaléka mondhatta el ugyanezt.

A digitális nyomtatási technológia sikeres alkalmazásának három legfontosabb alappillére az értéknövelt szolgáltatások bevezetése, a személyes kapcsolat kialakítása és a bizalmas adatkezelés.

Az értéknövelt szolgáltatások bevezetésével a digitális nyomdai szolgáltatók teljes körű, értékközpontú megoldásokat nyújthatnak ügyfeleik számára: a személyre szabott információs nyomtatástól a promóciós termékek és színes anyagok nyomtatásán keresztül a célzott, átfogó médiakampányok lebonyolításáig.

A digitális technológiák lerövidítették a gyártási értékláncot, így az előrelátó szolgáltatóknak érdemes közvetlen, személyes kapcsolatot fenntartaniuk a márkatulajdonosokkal és a végfelhasználókkal.

Az intenzívebb részvétel az ügyfelek üzleti folyamataiban és az értéknövelt szolgáltatások bevezetése a bizalmas adatkezelés felértékelődését eredményezik. Ennek következtében a jövőben a leglényegesebb megkülönböztető jellemző az adatkezelés, illetve a felelősségvállalás lesz.

/itbusiness/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr592933512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása