onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A világ első Wi-fi-s egere a HP-tól

2011.05.16. 09:14 Print

 

Nem kell USB-s vevőt alkalmazni (hacsak nem USB-s a Wi-Fi adapterünk) – persze ez Bluetooth-szal se lenne másként. A HP egyébként a Link-5 csatlakozási technológiát használta fel az egérnél, mely hasonló kicsit a Logitech Unifying rendszeréhez, és öt készülék csatlakoztatható rá.

A júniusban megjelenő 50 dolláros HP Wi-Fi Mobile Mouse egér szimmetrikus formájú, öt programozható gombbal rendelkezik, görgője pedig négyirányú mozgatást tesz lehetővé. Alján rejtőzik lézerszenzora, ami 1600 cpi-s felbontású, na meg a két AA-s akkumulátor is, melyek akár 9 hónapig is képesek működtetni egy feltöltéssel az egeret. A számítógéptől legfeljebb tíz méteres távolságban használható, ami nagyjából egyezik a Bluetooth hatáskörével.

/prohardver.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr992907422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása