onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Duplaképernyős táblagép a Kyocerától

2011.04.19. 09:10 Print

 

A képernyők mérete egyenként 3,5”, felbontásuk pedig 800×480 pixel – azaz valójában egy átlagos mobiltelefonból származhatnak, csak itt éppen kettő van belőlük, így ha kinyitjuk a tabletet, egy 960×800 pixeles felületet kapunk.

A többi hardver viszonylag átlagos: 1 GHz-es Snapdragon processzor a Qualcommtól (QSD8650), 5 Mpixeles fényképezőgép, Wi-Fi és Bluetooth található benne. Méretei tablethez képest nem is rosszak: 115×57×17 mm, tömege pedig 193 gramm. Az első tapasztalatok szerint a készülék jól összerakott, de a dizájnja elég unalmas. Használhatósága jó, viszont telefonként használva hangszórója halknak bizonyult.

Ahhoz azonban, hogy a készülék tényleg sikeres legyen, komolyabb támogatásra van szükség, a különleges, kétképernyős kivitel adta lehetőségek kihasználása ugyanis speciális szoftveres megoldást igényel – a Kyocera is felismerte ezt, ugyanis saját SDK-t készített az Echohoz.

/geeks.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr292838908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása