onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Epson PLQ-22/22M mátrixnyomtató

2011.04.15. 08:52 Print

 

Ki ne emlékezne a zizegő-zörgő, fejfájásig hasító hangú mátrixnyomtatókra? A ma is virágzó,a lézer technológiához képest különösen környezetkímélő nyomtatótechnológia leginkább az üzleti, pénzügyi területeken használatos, szerencsére sokkal alacsonyabb zajszinttel, mint régen. A több példányos számlanyomtatásra ma is ez a legalacsonyabb kellékanyag-költségű megoldás, a betétkönyvek kitöltésénél pedig nem is igen jöhet szóba más technológia.

A korábbi PLQ-20/20M nyomtatók sikerére alapuló, továbbfejlesztett PLQ-22/22M speciális mátrixnyomtató sorozatot indítja itthon útjára az Epson, kifejezetten bankok, posták és állami intézmények számára ajánlva azt. Az PLQ-22/22M viszonylag alacsony, 51 decibeles zajszinttel dolgozik. A továbbfejlesztett átviteli és nyomtatási sebesség lehetővé teszi a bitkép jellegű adatok Windows környezetben történő gyors nyomtatását, így jelentősen csökkenti egy bankban vagy postán a sorban állással töltött időt. A MICR/MSRW nyomtatófejjel (M változatnál) a gyártó problémamentes és hatékony nyomtatást ígér.

/nonstopuzlet.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr382827565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása