onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A HP uralkodik az egészségügyi szolgáltatásban

2011.03.10. 09:50 Print

 

A HP ma bejelentette, hogy a világ tíz legnagyobb egészségügyi szolgáltató cége közül hét HP-s képalkotási és nyomtatási megoldásokat használ a klinikai és pénzügyi értékteremtéshez.

A HP egészségügyi szektornak szánt termékeit, megoldásait és szolgáltatásait számos szervezet használja a gazdasági recesszió, a csökkenő kormányzati támogatás és a terjedő térítéses ellátás hatásainak enyhítésére. A HP többek között a betegadatok biztonságos digitalizálásában, a releváns és gyakorlatias egészségmegőrzési tanácsadásban és az egészségügyi reform követelményeinek teljesítésében segíti az egészségügyi szolgáltatókat.

A Forrester Research jelentése szerint az egyik vizsgált egészségügyi szolgáltató a dokumentumkezelési megoldás bevezetésének köszönhetően 35 százalékkal csökkentette dokumentumkészítési költségeit, és ezzel párhuzamosan javította dokumentumai minőségét és a felhasználói elégedettséget is. Számos haladó gondolkodású egészségügyi szolgáltató használja a HP megoldásait.

/betegszoba.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr632727149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása