onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Citizen címkenyomtatók

2011.03.08. 09:07 Print

 

A CL-S521, CL-S621 és a 300 dpi-s CL-S631 készülékek tervezésénél ellenálló kialakításra, könnyű kezelhetőségre és széleskörű kompatibilitásra törekedtek. Az eszközöket licencdíj-mentes BASIC parancsértelmezővel is felszerelték, így közvetlenül, PC-csatlakozás nélkül is programozhatók. 16 MB-os RAM és 4 MB Flash memória áll rendelkezésre a képek, logók, betűtípusok és BASIC programok tárolására. A távoli hozzáférést párhuzamos, Ethernet és WLAN csatlakozási lehetőségek biztosítják.

Mindhárom most bemutatott berendezést a Citizentől már megszokott függőlegesen nyíló burkolattal látták el, így a médiacserénél illetve utántöltésnél kevesebb helyre van szükség, mint azoknál a készülékeknél, ahol a fedlap oldalra nyílik. A fejlesztések eredményeként a médiabetöltés könnyű és gyors, a papír feszességéről, valamint a média elakadásának kiküszöböléséről pedig külön technológia, az ún. Hi-Lift mechanizmus gondoskodik.

A direkt-termál technológiás CL-S521 nyomtatási sebessége 6 inch/másodperc, a CL-S621 termál transzfer nyomtató pedig 360 méteres ipari szabványú szalagot használ, így nem szükséges hozzá külön médiát beszerezni vagy készleten tartani.

/computerworld/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr792720839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása