onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Digitális Polaroid fényképezőgép

2010.12.20. 09:25 Print

 

Vissza akarja küzdeni magát a piacra, a lassan kiveszett polaroid fényképezőgép, amely annak idején forradalmat és divatot csinált azonnal előhívott fényképeivel. Az 5 megapixeles felbontású gép ehhez alkalmazkodó képet prezentál azonnal. A digitális fényképezőgépbe beépített színes nyomtató egy gombnyomásra papírképet készít a felvételről, amit előtte meg is lehet dolgozni egy kicsit.

A PoGo nevű fényképezőgép 300 grammos sajnos speciális papírt használ, amin a nyomtatandó színek előre fel vannak hordva, és a gépből érkező képimpulzusok alapján válnak láthatóvá, vagyis hasonlítanak egy hagyományos fotópapírra.

Az újdonság hátránya, hogy a kép készítése rendkívül energiaigényes, ezért egy akkuval legfeljebb 20 képet lehet kinyomtatni. A speciális papírból egy10-es csomag mintegy 4 euróba kerül, készüléket az USA-ban átszámítva körülbelül 150 euróért árulják.

/azta.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr202527378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása