onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

3 új nyomtató az Epsontól

2010.12.10. 08:44 Print

 

Az Epson három új, A4-es monokróm lézernyomtatóval bővítette kínálatát. Az AcuLaser M2300, az M2400 valamint a multifunkciós MX20 névre keresztelt termékek egészítik ki már meglévő üzleti megoldásainak széles skáláját.

Az AcuLaser M2300D a kis- és középvállalkozások számára ajánlott. A termék közvetlen számítógépre kötve használható. A modell 30 lap/perces nyomtatási sebességre képes, PLC kompatibilis és normál méretű tonerrel kapható. Az AcuLaser M2400D már a közép- és nagyvállalkozások számára készült. A 35 lap/perces nyomtatási sebességre képes berendezés számtalan rugalmasan, a munkacsoportok igényeinek megfelelő funkcióval és kiegészítővel kapható, mint például az alap kétoldalas duplex nyomtatás, a nagyméretű toner, a bővíthető memória és az akár 800 lapig kiegészíthető papírtálca kapacitás.

Az AcuLaser MX20DN egy multifunkciós megoldás bármilyen munkacsoport számára. A készülék beépített hálózati csatlakozóval rendelkezik, továbbá 28 lap/perces nyomtatási sebességre képes és támogatja a kétoldalas nyomtatást, a szkennelést és a másolást is. A DNF verzió fax fogadására és küldésére is képes, valamint a készülékkel olyan variálható extrák is elérhetők, mint például a bővíthető memória vagy a két további papírtálca alkalmazása.

/prohardver/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr902505990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása