onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Nyomtatás, bárhonnan

2010.10.13. 08:50 Print

 

Egy friss felmérés szerint az internetforgalom növekedésének következménye 2012-re az lesz, hogy a ma elérhető digitális tartalmak mennyisége megtízszereződik, a nyomtatható tartalmaké pedig triplázódik.

Noha sokan megjövendölték már, hogy az internethasználat általánossá válása radikálisan csökkenteni fogja a nyomtatók létjogosultságát, ezzel épp ellentétes mozgás figyelhető meg a világban. Az egy évvel ezelőtti és az idei, havonta kinyomtatott oldalak számát összevetve az látszik, hogy még mindig a szövegszerkesztőké a legnagyobb szelet (4407 millió oldal). A legnagyobb növekedést viszont az internetről nyomtatott oldalak produkálták: a 3783 millió oldalas szintről 35 százalékos emelkedés történt áprilisban (az előző év azonos időszakához képest).

A HP megoldása erre az ePrint, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármilyen e-mailt támogató eszközről nyomtasson bármilyen ePrint technológiájú nyomtatón. A működés lényege, hogy az oldalt a rendszer felhőben tárolja, és onnan bármikor képes kinyomtatni. A HP olyannyira hisz az új irányban, hogy az irodai és otthoni felhasználásra szánt teljes lézer- és tintasugaras sorozattal piacra lép.

/itbusiness/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr962367314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása