onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Xerox, a megbízható

2010.10.12. 08:54 Print


A Xerox Magyarország Kft., mint az egyik legjobb beszállító ismét négy díjat hozhatott haza az amerikai szoftver- és hardvergyártótól a National Instrumentstől. A rangos elismerést – melyet a tavalyi évben nem osztottak ki – a Xerox Szolgáltatási Üzletága már másodjára kapta meg.

A National Instruments többek között scorecard (pontkártyás) rendszerben minősítette beszállítóit, akiket a szolgáltatás minősége, költségmegtakarítás és innováció, a határidőre való szállítás és az ügyfélkezelési szolgáltatások figyelembe vételével pontozott. Ez alapján a Xerox közel 100 százalékosan teljesített a határidőre történő szállítás területén, és kimagasló eredményt ért el a minőségi szolgáltatás kategóriában, amit egy-egy díj bizonyít. Ezenkívül a vállalat első osztályú (Tier 1) beszállítói minősítést is szerzett, amellyel az NI a Xerox négy scorecard-kategóriában nyújtott rendkívüli teljesítményét értékelte. A legnagyobb elismerés a Xerox Magyarország számára, hogy a Print&Software (nyomtatott és szoftvertermékek) csoportban ismét az év beszállítója lett.

/bevezetem.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr182364666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása