onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Ricoh HotSpot

2010.09.28. 09:39 Print

 

A Ricoh HotSpot nyomtatás immár Európában is elérhetővé vált. Ennek segítségével az ügyfelek bármilyen mobil eszközről biztonságosan és technikai bonyodalmak nélkül nyomtathatnak, legyenek akár repülőtéren, vendéglőben vagy könyvtárban.

Európában a Ricoh HotSpot megoldások legjelentősebb partnere jelenleg a PrinterOn, a világ vezető mobil nyomtatási megoldások szolgáltatója, mely világszerte 35 ország forgalmas pontjain kínál nyomtatási lehetőséget az úton lévők számára. A cég ez évben belépett az Európai piacra, mely egy jelentős mérföldkő a mobil nyomtatás világméretű elterjesztésében.

A Ricoh HotSpot rendszerben a nyomtatás egyszerű, kényelmes és a titkosításnak köszönhetően biztonságos is. A PrinterOn kétféle lehetőséget is kínál a HotSpot rendszer elérésére, nyomtathatunk e-mail küldésével vagy a nyomtató weboldaláról. Egyik esetben sem kell meghajtóprogram telepítésével bajlódnunk, így használhatunk bármilyen okostelefont, laptopot, táblagépet. Egy hozzáférési kóddal nyugtázza a rendszer az e-mailben, mellékletben átküldött vagy weboldalra feltöltött kinyomtatandó dokumentumot, így ahhoz csak az illetékes férhet hozzá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr312328863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása