onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

iPadon a New York Times

2010.09.15. 08:53 Print

 

Napokkal azt követően, hogy a nyomtatott kiadás megszűnéséről fantáziált a nagyfőnök, kiderült, merre lép a New York Times.

A számos online szolgáltatás technológiai hátterének fejlesztőjeként ismert Betaworks-szel együttműködve fejlesztenek egy személyre szabott szolgáltatást, News.me néven. Az első hírek szerint még az idén elindulhat (iPad-alkalmazásként) a hat hónapja fejlesztett megoldás.

A NYT felső menedzsmentjének egyik tagja annyit ismert el a lapban: valóban folynak, készül egy prototípus, de részleteket a két érintett társaság egyike sem tett közzé mindeddig.

Arthur Sulzberger kiadóigazgató a napokban beszélt arról egy konferencián: nem látja biztosítottnak saját lapja nyomtatott kiadásának jövőjét, így előbb-utóbb eljöhet az a nap, amikor búcsút intenek a nyomdaiparnak.

/mediapiac.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr182297410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása