onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Brother DCP-J715W

2010.09.09. 08:52 Print

 

A Brother megújult multifunkciós sorozatának első tagja, a DCP-J715W az új formavilág mellett matt- és lakkfekete kivitelben ékeskedik. A hasznos funkciókkal ellátott 8,2 cm széles, színes LCD kijelzőn a felhasználó könnyen nyomon követheti a munkavégzést, továbbá a rendszer segít eligazodni az opciók kiválasztásánál, valamint jelzi a patronok aktuális tintaszintjét is. A berendezés szinte az összes létező papírméretet kezeli A4-es mérettől lefelé, így akár 18 különböző médiatípusra is lehet nyomtatni.

A DCPJ715W 1,5 pl-es cseppmérettel dolgozik, hasonlóan a többi új generációs Brother termékhez. Elődjéhez képest gyorsult a rendszer: mono nyomtatás esetében akár 35, míg színes nyomtatáskor 28 lap/perces tempó várható a vázlatok elkészítésénél. A berendezés kezeli az elterjedt memóriakártyákat és az USB pendrive-ot, amelyekről akár számítógép használata nélkül is  lehet nyomtatni, sőt ezekre akár 1200x2400 dpi-s felbontásban szkennelhet is a felhasználó. A nyomtató a vezeték nélküli kapcsolatokat is támogatja, de használható a beépített vezetékes hálózati kártyával is. Az új DCP-J715W Magyarországon is megvásárolható lesz, a megjelenés pedig szeptemberben esedékes.

/prohardver.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr732282156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása