onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Új Sony e-olvasók a piacon

2010.09.03. 09:49 Print

 

A Sony számos újítással igyekszik elhódítani az elektronikus olvasás híveit az olyan riválisoktól, mint az Amazon, és a Barnes & Noble. A vállalat megújította mindhárom e-olvasóját, amelyek így könnyebbek, és jobban kezelhetőbbek lettek. Újdonság, hogy más cégek termékeivel ellentétben mindhárom készüléket érintőképernyővel szerelik, ez a Sony e-könyv részlegének vezetője szerint ma alapkövetelmény.

A palettán szereplő legkisebb, zsebkészülék ára 179 dollár, míg a nagyobb verzió 229 dollárért kapható meg, ugyanakkor a wifi kapcsolattal rendelkező típus ára már 300 dollár. A Sony 2006-ban lépett erre a piacra, de egyelőre nem tudta hatékonyan felvenni a versenyt az olyan készülékekkel, mint az Amazon Kindle-je. Nyilván ebben közrejátszik az is, hogy utóbbi 139 dollárért megvásárolható, miután a forgalmazó erőteljes árcsökkentést hajtott végre az utóbbi időben.

Bár a most bemutatott gépek ára alacsonyabb, mint az elődeiké, Steve Haber részlegvezető nem bíztat azzal, hogy a Sony árkedvezményekkel operál majd.

/vg.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr982268430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása