onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Van-e jövője a Playboy-nyusziknak?

2010.08.09. 08:42 Print

 

Az eladás alatt álló Playboy Enterprises nettó eredménye 5.4 millió dollárt veszteség lett a 2010. április-júniusi időszakban, ami jelentős javulást jelent a bázisidőszakhoz képest, ugyanis 2009 második negyedévében a Playboy vesztesége még elérte a 8.7 millió dollárt.

A negyedévben a nyomtatott és az online magazin bevételei 45%-kal csökkentek év/év alapon és így már mindössze a teljes bevétel 38%-át adták. Eközben viszont a licenszértékesítésekből származó bevételek, amelyekért ruházati cégek, kaszinók és klubok fizetnek, 24%-kal emelkedtek 2009 második negyedévéhez képest.

 

A cég alapítója, Hugh Hefner kivezetné a céget a tőzsdéről, viszont a Penthouse magazin tulajdonosa is érdeklődik a vállalat iránt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr482208796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása