onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Canon Flatbed Scanner Unit 101

2010.08.03. 09:59 Print

 

A Canon bejelentette Flatbed Scanner Unit 101 síkágyas lapolvasó modulját. A főbb Canon imageFORMULA modellekhez egyszerűen, USB kapcsolattal csatlakoztatható termék segítségével a felhasználók olyan dokumentumokat is beolvashatnak, amelyek nem helyezhetők az automatikus adagolóba, mint például könyvek, füzetek, gyenge-szakadozott papírlapok.

A Flatbed Scanner Unit 101 akár Legal papírméretben (216 x 356 mm) is képes az 1200 dpi, nagypontosságú extra gyors beolvasásra, így kifejezetten ideális olyan irodai környezetekben, ahol a felhasználók különféle dokumentumtípusokkal dolgoznak. A Flatbed Scanner Unit 101 a kisebb méretű egyedi dokumentumok, például az útlevél vagy névjegykártya feldolgozásának felgyorsítása érdekében kisebb képrészleteket is képes beolvasni, segíti a dokumentumok gyorsabb behelyezését és beolvasását, valamint az egyedi környezeti fényhatások kiszűrését, akár a fedél lehajtása nélkül is. Így a felhasználók ugyanolyan minőség mellett, gyorsabban olvashatják be dokumentumaikat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr962195049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása