onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Canon imageRUNNER a nyomtatók királya

2010.06.29. 08:37 Print

 

A digitális nyomtatás iránt elkötelezett európai magazinok kiadóit tömörítő European Digital Press (EDP) Association az Ipex 2010 kiállításon a „Legjobb csúcskategóriás multifunkciós nyomtatórendszer” díjjal jutalmazta a Canon tavaly októberben Magyarországon is bemutatott Imagerunner Advance C9060 Pro belépőszintű digitális nyomdai rendszerét.

Az EDP műszaki bizottsága, mely elsősorban az innovációt és a termékek által kínált technikai újításokat értékeli, a Canon közepes kapacitású, színes készülékének 60 oldal/perces nyomtatási sebességét, képminőségét, papírkapacitását, valamint a befejező műveletek számát díjazta.

A bizottság továbbá kiemelte, hogy a Canon modell zökkenőmentes integrációt biztosít az Adobe Livecycle Management megoldással, és nyomtatási minősége nagy nyomtatási sebesség mellett fekete-fehér és színes üzemmódban sem változik. Így a felhasználók például vegyesen nyomtathatnak színes, és fekete-fehér dokumentumokat is a termelékenység változása nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr642117801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása