onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Magyar nyelvű e-book olvasó Apple Ipad-re

2010.06.28. 09:46 Print

 

Megérkezet a termék, melyre egyelőre csak az e-könyv olvasók kis része várt, illetve nem valószínű, hogy csak ezért megrohamozzák a boltokat a tömegek, mert szertnének iPad-ről könyvet olvasni. És mégis: örülünk, mivel megjelent az első magyar fejlesztésű és magyar nyelvű e-book olvasó az Apple Ipad-re. A Kulcs-Soft KS Reader elnevezésű alkalmazása ingyenesen letölthető az Apple Store-ból. Az olvasóhoz több mint 40 ingyenes magyar nyelvű könyvet, novellát, verset is mellékelnek. A Társaság tervei szerint őszre elkészül az első digitális tankönyv prototípusa is.

Az írások szerzői mai magyar írók, költők, akiknek ez az egyetlen megjelenési lehetőségük, így a Tásaság ezzel a lehetőséggel is támogatja őket. A Kulcs-Soft szeretné a könyvek listáját több ezerre növelni, ennek érdekében több kiadóval is tárgyal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr192115285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása