onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

HP: nyomtatás driver nélkül

2010.06.08. 13:22 Print

 

A HP ma indítja útnak új típusú nyomtatóit, amelyek a cloud computing segítségével a webről nyomtatnak, így a felhasználó többé nincs helyhez kötve.

A rendszer lényege, hogy a nyomtatókat e-mail címek segítségével azonosítják, a nyomtatandó dokumentumok pedig az internet segítségével jutnak el a készülékhez. Vagyis – amennyiben az adott nyomtató alkalmas erre – bárhonnan, bármelyik nyomtatóra dolgozhatnak a HP felhasználói, anélkül, hogy a számítógépüket külön szoftver (driver) segítségével össze kellene hangolniuk az adott nyomtatóval.

A vállalat ezen felül elindítja az ePrintStore-t, amely a mobilos szoftverboltokhoz hasonlóan összegyűjti azokat az alkalmazásokat, amelyeket az együttműködésre kész cégek fejlesztenek a netes nyomtatókra. A HP eddig negyven partnert talált az új kezdeményezéshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr512065543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása