onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

6000-es imageRUNNER sorozat a Canontól

2010.05.17. 09:57 Print

 

Bejelentette a Canon az imageRUNNER ADVANCE 6000 sorozatot. A hat új multifunkciós nyomtató elsősorban irodai alkalmazásra készült, és a kis- és középvállalatoktól a nagyvállalatokig minden szervezet fekete-fehér nyomtatási igényeire ajánlja a gyártó. 

A sorozatot bármilyen méretű vállalatnak ajánlják, a multifunkciós nyomtatócsalád tagjai együttműködnek a Canon központi szoftvermegoldásaival, köztük a uniFLOW Output Manager (OM) és az iW360 alkalmazásokkal, valamint a külső gyártók szoftvereivel is. A készülékek tehát integrálhatók automatizált dokumentumkezelési munkafolyamatokba, a jellemzően nagy dokumentumterheléssel dolgozó közigazgatási és oktatási intézményeknek, valamint a jogi, kereskedelmi és pénzügyi szervezeteknek is ajánlja azokat a Canon.

A színes TFT érintőképernyős felhasználói felület könnyen testre szabható: az egyérintéses munkafolyamatok beállításával gyorsabban érhetők el a kívánt funkciók. Az új egymenetes kétoldalas színes lapolvasóval a felhasználók gyorsan, akár 200 kép/perc sebességgel digitalizálhatnak papíralapú dokumentumokat egyszerre több rendeltetési helyre is. Az eszközök kompatibilisek az Adobe PDF, az Adobe PDF/A-1b és a Reader Extensions PDF formátumokkal is, így a felhasználók így jelöléseket alkalmazhatnak, megjegyzéseket és magyarázó jegyzeteket használhatnak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr942009342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása