onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Sajtófesztivál a Vörösmarty téren

2010.05.14. 08:32 Print

 

Május 15-én, szombaton a budapesti Vörösmarty téren, immár negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLSZ) a Sajtófesztivált, amelynek célja hogy közelebb hozza az egymáshoz a lapokat, az újságírókat és az olvasókat, s egyben népszerűsítse a kiadványokat, s az olvasást.

Miközben naponta arról hallani, hogy válságban van a nyomtatott sajtó, az MLSZ tagvállalatai szerint előnyeként említhető, hogy sajátos esztétikai élményt nyújt, hirdetései kevésbé zavaróak, mint az elektronikus sajtóban, vagy az online termékeken. A nyomtatott sajtóban van idő a hirdetések tanulmányozására, a printnek nincs időkorlátja a befogadásnál, háttérbe szorulása elsősorban az olvasói szokások megváltozásával indokolható, s csak másodsorban a pénzügyi-gazdasági válsággal. A nyomtatott sajtó megújulásának egyik lehetősége a strukturális változásban rejlik, valamint az online és a nyomtatott termékek kombinációjában. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr862001940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása