onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Fővárosi tender

2010.04.20. 08:54 Print

 

A budapesti önkormányzat három részfeladatból álló nyílt tendert írt ki a Főpolgármesteri Hivatal hirdetéseinek közzétételére. A nyerteseknek az adó-, a lakás-, valamint a környezetvédelmi és környezetgazdálkodási ügyosztály hirdetéseit kell közzétenni a nyomtatott médiában. A jelentkezők egy, vagy több részre is tehetnek ajánlatot. 

Az adóügyosztálynak 50 darab hirdetést kell megjelentetnie 2012. december 31-ig nettó 8 millió forintért, a lakásügyosztály számára pedig hat darab hirdetést 2011. december 31-ig nettó 816 ezer forintért. Mindkét esetben kiköti a szerződés, hogy a hirdetések száma – és ezzel együtt az ellentételezés - akár a duplájára is emelkedhet. A környezetvédelmi és környezetgazdálkodási ügyosztály számára öt darab hirdetést kell közzétenni 2010. december 31-ig, nettó 700 ezer forintért.

A tenderen azok a cégek indulhatnak, akiknek az előző három évben a referencia tárgyát képező hirdetések mennyisége és összege elérte az első részfeladatban a 3,5 millió forintot és minimum 30 darab hirdetést, a második részfeladatban a nettó 400 ezer forintot és legalább három darab hirdetést, a harmadik részfeladatban pedig a 350 ezer forintot és legalább két hirdetést.

Az ajánlattételi határidő június elseje, az eredményhirdetés időpontja június 25-e, a szerződést várhatóan július 16-án kötik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr751936403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása