onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Levelet bontanak a Finnek

2010.04.08. 14:44 Print


Meghökkentő módszert eszelt ki a finn posta a költségek csökkentésére: arra készül, hogy felnyissa a leveleket, majd tartalmukat digitalizálva és kódolva e-mailben továbbítsa a címzetteknek. Egyelőre kísérleti programról van szó, amely csak önkéntes jelentkezőket érint majd. A címzetteket e-mailben vagy SMS-ben értesítik az előzőleg kinyitott, beszkennelt és pdf-formátumban továbbított levélről.
A levelek elektronikus tartalommá való automatizált átalakítása „különlegesen biztosított” helyiségekben történik majd, ahol az alkalmazottaknak szigorú titoktartási követelményeknek kell eleget tenniük. A borítékok méretét és súlyát lemérik, így különítik el azokat a küldeményeket, amelyeket technikai okokból nem lehet szkennelni, vagy amelyek bankkártyát, szavazási postát vagy egyéb olyan anyagot tartalmaznak, amelyet tilos felnyitni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr901904650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.04.12. 17:54:43

Elképesztő módszer

coopR 2010.04.13. 09:48:28

Szerintem a levélfelbontogató módszer még mindig jó pár országban működik, és ott ráadásul még tovább sem küldik, vagy ha igen, akkor vastag fekete filccel kihúzva ezt-azt.
süti beállítások módosítása