onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A jövő iskolája

2010.03.30. 15:36 Print

 

Útjára indult az első integrált oktatási rendszer, a Magiszter.NET Digitális Iskola. Az INFOtec Kft. által kifejlesztett informatikai rendszer magában foglalja a tanárok, diákok és pedagógusok hozzáférését támogató portált, elektronikus naplót, tanulásmenedzsment modult, iskolaadminisztrációt, valamint tartalmazza a piacvezető Nemzeti Tankönyvkiadó egyes digitális tananyagait. A rendszer jelentősen megkönnyíti a pedagógusok munkáját és a diákok tanulási folyamatát, valamint a szülők könnyedén nyomon követhetik gyermekük tanulmányait.

Az NTK tankönyvei közül az elmúlt évben 83 tankönyv digitális változata készült el, a digitális könyvek ingyenes felhasználását a Magiszter.NET Digitális Iskolát használó intézmények a Nemzeti Tankönyvkiadótól igényelhetik a Kiadó honlapján keresztül egy egyszerű regisztrációval (www.ntk.hu). A felhasználás feltétele, hogy a tankönyvet az adott osztály részére az intézmény nyomtatott formában megvásárolta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr1001881043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása