onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Print Screen, és Power save gomb a Samsungtól

2010.03.09. 15:51 Print

 

A Samsung Electronics összesen tíz új lézernyomtatót, illetve multifunkciós MFP készüléket mutatott be bécsi Európai Fórumán. A webes alkalmazások használata egyre népszerűbb, ezért nem meglepő, hogy a második leggyakrabban nyomtatott dokumentumok az online tartalmak. A Samsung felismerte ezt az igényt és a felhasználók munkájának megkönnyítése érdekében olyan Print Screen gombot alkalmaz minden új készülékén, mely egyetlen gombnyomással lehetővé teszi, hogy épp azt nyomtassuk ki, amit a képernyőn látunk.

A printerek elülső részére került egy Power Save gomb, melynek lenyomásával a készülék azonnal alvó üzemmódba kerül, és nem utolsó sorban 9,55 wattos energiafogyasztást lehet megtakarítani vele óránként, mely annyival egyenlő, mintha égve hagynánk egy lámpát 18 napon át.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr871824185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása