onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Ez a Metro nem a 4-es

2010.02.15. 08:33 Print

 

A Metro International globális napilapcsoport a tizenötödik évfordulóját ünnepli.

Tizenöt évvel az ingyenes napilap megszületése után az előfizetéses újságok csökkenő példányszámmal küzdenek, az ingyenes napilapoknál azonban nem ez a tendencia mutatkozik meg: elérik a fiatalabb generációkat is, az egy példányra jutó olvasószám pedig növekedést mutat. Mára az ingyenes napilapok az öt kontinens gyakorlatilag minden nagyvárosában megtalálhatók, miközben példányszámuk több mint a duplájára nőtt az elmúlt öt év alatt. Európában minden ötödik lap ingyenes, világszerte pedig naponta 37 millió példány kerül forgalomba.

Az ingyenes napilapok sikerének oka az az állandó megújulási képesség, amely lehetővé teszi a 21. századi közönség igényeihez való alkalmazkodást. Nem véletlen, hogy az ingyenes sajtó újításait, mint például a kisebb formátum és a kreatív hirdetési technikák, a hagyományos napilapok is átvették...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr911759312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása