onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Szép Magyar Könyv 2009

2010.01.20. 08:46 Print

 

Idén is nyolc kategóriában versenyezhetnek tavaly megjelent köteteikkel a könyvkiadók a Szép Magyar Könyv pályázaton; a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által kiírt versenyre könyvesbolti forgalomba került, magyarországi, illetve határon túli magyar nyomdákban előállított kiadványokkal nevezhetnek a könyves cégek február 6-ig.

A minőségi köteteket elismerő pályázat zsűrije külön díjazza a gyermekkönyveket, a tankönyveket, az ismeretterjesztő kiadványokat, a tudományos műveket és szakkönyveket, a szépirodalmi és ifjúsági köteteket, a művészeti könyveket és albumokat, a bibliofil és speciális kiadványokat, valamint a fakszimile, reprint és adaptált kiadványokat.

A közönségdíjat az április 22. és 25. között rendezendő XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál látogatóinak összesített szavazata alapján ítélik oda.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr91686805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.01.21. 12:18:35

több ezer címből lehet vállasztani
süti beállítások módosítása