onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Szoftverbörze virtuálisan

2010.01.14. 09:03 Print

 

Március 17-19. között feltámad a Szoftverbörze, az egyik legnagyobb múltra visszatekintő magyar informatikai kiállítás. A rendezvény gazdag hagyományokkal rendelkezik, hiszen a ’90-es évektől 2009-ig minden évben megrendezték, az utóbbi években azonban a kiállítás csak egy-egy speciális területre tudott koncentrálni.

A Szoftverbörze feltámasztásának egyik fő szempontja a költséghatékonyság volt, hiszen a hagyományos informatikai kiállítások megszűnésében jelentős szerepet játszottak a magas kiállítói díjak. Az interneten megrendezett kiállítás segítségével azonban megspórolható többek között a helyszín bérleti díja, a nyomtatott szóróanyagok előállításának vagy az utazásnak a költségei, de a környezetszennyezés is minimálisra csökkenthető.

A Szoftverbörze látogatásához idén így nem lesz szükség másra, mint egy számítógépre és egy működő internetkapcsolatra. Aki kíváncsi a kiállítók akciós ajánlataira, vagy beszélgetni szeretne a szoftver- és hardvergyártók képviselőivel, annak a www.szoftverborze.hu webcímre kell majd ellátogatnia, és be kell lépnie a virtuális pavilonba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr411671258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsugucz.Illés 2010.01.19. 11:28:05

Jó kezdeményezés, biztos sok kocka fogja látogatni.
süti beállítások módosítása