onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Hírpoprtálok vs. nyomtatott sajtó

2010.01.05. 08:57 Print

 

Nem sok jó hírrel szolgál a napilapok jövőjét illetően az a felmérés, amelyet a Népszabadság megbízásából készített a MASMI Hungary Piackutató Intézet.

A magyarországi felnőtt lakosság közel hatvan százaléka érdeklődik valamilyen szinten a gazdasági és politikai élet legalább egy területe iránt, de csak a lakosság alig több mint egytizede olvas rendszeresen politikai napilapot, míg internetes hírportált majdnem háromszor ennyien (30 százalék) látogatnak naponta.

Ami a hírportálok és a napilapok közönségének viszonyát illeti, az online közösségnek van olyan hírfogyasztó rétege, amelynek tagjai már az iskolában tanulták az internet használatát, akik még televíziót sem néznek, s akik számára az újság gyakorlatilag nem létezik.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr691647483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása