onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Recesszió és fejlesztés

2009.12.14. 09:54 Print

 

A gazdasági válság Magyarországon sokkal jobban megviselte a nyomdaipart, mint a többi uniós államban, és már október végéig több cég dőlt be itthon, mint tavaly összesen. Mindezek ellenére erre az évre is jutottak százmilliós-milliárdos nagyságrendű óriásberuházások az iparágban.

A piaci szereplők szerint a beruházásokra szükség is van: a vevők magasabb minőséget, rugalmasabb kiszolgálást és bővebb logisztikai szolgáltatásokat várnak el. A piaci igények pedig egyre inkább a kisebb példányszámú, de egyedi termékek felé tolódnak el.

Általában úgy látják: az ágazat egész Európában problémákkal küzd és átalakul, ennek a nyertesei lehetnek a magas minőséget előállító, de megfizethető áron dolgozó hazai nyomdák.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr981595897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.12.14. 16:44:36

Kapacitás felesleg van, nem értem minek ruháznak be
süti beállítások módosítása