onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

De miért éppen fokhagyma?

2009.12.10. 15:27 Print

 

Elfogta a rendőrség azt a huszonhárom éves szarvasi fiatalembert, aki kedden, a kiskundorozsmai nagybani piacon hamis tízezresekért vásárolt 385 kilogramm fokhagymát. A fiatalember összesen 31 darab hamisított tízezrest adott át a kevermesi termelőnek az áruért, habár az csak 251 000 forintba került volna.

A sértett először még örült is annak, hogy több pénzt kapott, később vette csak észre, hogy nem valódi bankjegyekkel fizették ki áruját, mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A 23 éves fiatalembert a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai fogták el a lakásán még aznap délután. Kihallgatása során elismerte, hogy a bankókat otthon hamisította számítógép, szkenner és színes nyomtató segítségével. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság pénzhamisítás miatt őrizetbe vette. Mindenesetre első blikkre jó minőségű tízesek lehettek...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr741588341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.12.11. 13:55:42

A pénznek nincs csak a fokhagymának van szaga
süti beállítások módosítása