onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Az Év Magazinja

2009.11.30. 14:09 Print

 

A Szépművészeti Múzeum által alapított MúzeumCafé nyerte Az Év Magazinja díjat. A megmérettetésen 50 kiadó 83 kiadványa volt versenyben.

A MúzeumCafét a Tematikus periodikus kiadványok, a Magazincímlap és a Tartalomjegyzék kategóriában is díjazták, így ezzel a legelismertebb kiadvány lett a pályázaton. A 2500 példányban megjelenő magazin nagy része ingyenesen jut el hazai gyűjteményekbe és kulturális intézményekbe, de meg is vásárolható nagyobb múzeumi boltokban.

Az idén már Pro Typographia díjjal is kitüntetett MúzeumCafé 100 oldalas. 2007-ben alapította a Szépművészeti Múzeum azért, hogy fórumot teremtsen a magyar múzeumi szakembereknek és bemutassa a hazai és külföldi eseményeket, műhelyeket, eredményeket, valamint teret adjon mindazon kezdeményezéseknek, amelyek a magyar múzeumi világ megújítását célozzák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr971563392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása