onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Átalakulóban a veszprémi nyomda

2009.11.26. 08:22 Print

 

A helyi kézilabdacsapat legjelentősebb szponzora, az MKB Bank Zrt. támogatásával futó projektnek köszönhetően nemcsak méretében, hanem technológiájában is az ország egyik legerősebb vállalkozása lesz a Veszprémi Nyomda Zrt.

A rotációs nyomótechnika fejlesztésére kicsit később került volna sor, de a válság hatására  kénytelen volt az üzem előbbre hozni. Ennek nagyságrendje már meghaladta a nyomda lehetőségeit, hiszen a gépbeszerzés mellett építési és technológiai fejlesztési feladatokat is meg kellett oldani. A beruházás teljes költsége 600 millió forint körül alakul, és azért "csak" ennyibe, mert sikerült a piacon egy olyan eladó használt gépet találni, amelynek technológiai színvonala és állapota szinte azonos a jelenkor technikájával. A megvalósítás alapja egy államilag támogatott, hosszú távú forinthitel, amelynek igénybevételéhez az MKB helyi fiókjától kappott segítséget..

A nyomda 1994 óta a bank ügyfele, amely nem pusztán a folyószámláit vezeti, hanem a forgóeszköz-hitelezésben és a nagyobb projektekben is részt vállal.

Az új gép gyorsasága több mint kétszerese a korábbiaknak, és míg azok 16 A/4-es ívet tudtak egyszerre nyomtatni, addig ez már 32-t, természetesen a minőség szem előtt tartásával.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr461553244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.11.26. 18:47:57

Már csak az a kérdés , hogy nyomdának ügyfele-e MKB Bank ? Mert akkor minden rendben.
süti beállítások módosítása